Nuorelle

Rekrytoimme nuoria Taimitekoon, hae mukaan!

Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa kesällä 2022. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Nyt etsimme toiminta-alueeltamme kesätöitä kaipaavia nuoria, pääasiallisesti yhdeksäsluokkalaisia.

Taimien istuttaminen tapahtuisi näillä näkymin kesäkuun alun ja juhannuksen välisenä aikana. Sinut koulutetaan taimien istuttamiseen ja saat istuttamisesta 0.40 euroa per istutettu taimi urakkapalkkana. Solmit työsopimuksen yhdistyksemme kanssa. Saat myös istuttamiseen tarvittavat välineet (pottiputki, hanskat) sekä ohjeistukset yhdistyksestämme.

Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta istuttamalla uutta hiilinielua ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, laita meille sähköpostilla työhakemus henkilö- ja yhteystietojesi kera (nimi, ikä, asuinpaikkakunta) osoitteeseen: 

karsamaki@4h.fi

Kuten kaikki ryhmämuotoinen toiminta, myös taimien istuttaminen on riippuvainen vallitsevista poikkeusolosuhteista, jotka liittyvät koronaviruspandemiaan. On siis mahdollista, että taimia ei päästäkään istuttamaan kesäkuussa 2022. Pidämme sinut ajan tasalla rekryn etenemisestä.

Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/

Oletko kiinnostunut toimimaan työpalvelussa?

 

Jos olet ota yhteyttä 4H toimistoon puh. 040 772 9822. Meillä on tarjota tilauksien mukaan monenlaisia pieniä työtehtäviä, jolla voit hankkia itsellesi taskurahaa.

 

Kurssien kautta töihin

4H-työelämäkursseilla opit käytännön taitoja! Osallistumalla kursseille saat valmiudet työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa 4H:n kautta.

LASTENHOITO-KURSSI
Ovatko pikku-ihmiset lähellä sydäntäsi? Oletko ideoiva ja innokas? Haaveiletko lastentarhanopettajan tai lastenhoitajan ammatista?

KOIRANHOITO-KURSSI
Tienaa omaa rahaa huolehtimalla koirasta omistajan ollessa työmatkalla, lomalla tai tehdessä pidempää työpäivää. 

KOTITYÖ- KURSSI
Tienaa olemalla avuksi lapsiperheelle, ikäihmiselle tai yksin elävälle huolehtimalla hänen kodistaan siivoamalla, valmistamalla ruokaa tai pitämällä seuraa.


PIHATYÖ-KURSSI
Tunnetko olevasi viherpeukalo? Nautitko työskentelystä ulkosalla? Kiinnostaako sinua puutarha-alan tutkinto? 
 

Mikäli 4H:n tarjoamat kurssit kiinnostavat sinua, ota rohkeasti yhteyttä yhdistykseen. Kerromme mielellämme lisää tarjonnasta ja 4H:n monista mahdollisuukista.